Elfelejthettek szólni Bereczki Zoltánnak, hogy fideszes kampányrendezvényen lép fel

DSC6853
2022.03.27. 14:56

Kínos jelenetről számoltak be olvasói a szombathelyi Nyugat.hu portálnak.

A Szombathely közelében található Sé nevű településen adott koncertet szombat este a népszerű színész-énekes, Bereczki Zoltán, aki a séi kultúrház színpadán a következő kifakadással kezdte fellépését: 

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!

A koncert Nagy Róbert, Sé polgármestere, illetve a helyi fideszes egyéni jelölt, Hende Csaba hosszú köszöntőjével kezdődött, őket követve lépett Bereczki Zoltán színpadra, igencsak feldúlt hangulatban. A művész a szájába nyúlva jelezte, hogy gyomorforgatónak tartja mindazt, ami a fellépése előtt elhangzott a színpadon.

A portál szerint a Vas megyei településeken sorra hirdetik meg az államilag finanszírozott, ingyenes koncerteket, amelyek a Fidesz és Hende Csaba kampányrendezvényeként is funkcionálnak.

Nem véletlen, hogy Hende Csaba és pártja, amit csak tud, bevet a választási győzelemért, mert a Szombathely központú Vas megye 1-es számú választókerülete, ahová Sé is tartozik, az úgynevezett csatatér körzetek egyike, ahol esélyes lehet az ellenzék. Sőt az egyik legnagyobb vidéki csata helyszíne lehet majd április 3-án Szombathely és környéke, ahol a volt honvédelmi miniszter ellenzéki ellenfele Czeglédy Csaba lesz. 

Az országgyűlési választásokat április 3-án tartják, az erről szóló cikkeinket  itt találja.

(Borítókép: Bereczki Zoltán. Fotó:  Kaszás Tamás / Velvet)