Mi Hazánk Mozgalom: A globalista körök választották ki Márki-Zayt, és irányítják a Fideszt

20220401170827 PAP 9354
2022.04.01. 19:29
A választási kampány finisét a párt miniszterelnök-jelöltje, Toroczkai László, a mozgalom elnökhelyettese, Dúró Dóra és a párt alelnöke, Novák Előd összegezte.

A rendezvényt Novák Előd, a párt alelnöke nyitotta meg, és bemutatta a gyűlés két lengyel vendégét, akik a lengyel nemzeti oldalt képviselik. Novák utalt arra, hogy a kampányuk nehezített volt, mert a kormány propagandaszervezetei ott akadályozták meg a párt megjelenési kísérleteit, ahol tudták. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy a kormány fél a Mi Hazánktól. Jelszavuk: Csak a nemzet!, és e jelszó mentén kívánnak a jövőben is politizálni.

Majd Dúró Dóra országgyűlési képviselő beszélt. A lakossági fórummal egybekötött kampányzárón azzal kezdte, hogy megismételte, mik a magyarság előtt álló legnagyobb kihívások, milyen sorskérdésekkel kell szembenézni, és erre milyen válaszokat ad a Mi Hazánk Mozgalom. A sorskérdések között említette, miként alakul az ország demográfiai szerkezete, és hogyan lehetne növelni a születésszámot.

Dúró Dóra beszélt Virradat címmel készített programjukról. Szólt a népszavazásról és az ott eldöntendő kérdésekről. Ennek kapcsán utalt arra, hogy szerinte a család nem üres szó. Azt jelenti, hogy a gyermeknek van egy anyja, aki nő, és van egy apja, aki férfi. A gyereknek éppen ezért tudnia kell, hogyan működik, és mi a feladata a családnak. Felszólalását azzal fejezte be, hogy feladatuk kiállni Magyarországért, mert Magyarország a magyaroké.

A következő felszólaló Toroczkai László volt, a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. Ő is arra hívta fel a figyelmet, hogy két nappal a választások előtt három politikai erő van igazán jelen a mai magyar politikában: a kormánypártok és az ellenzék mellett a Mi Hazánk Mozgalom. 

Toroczkai felidézte: ha valaki két éve arról beszélt volna, hogy hamarosan világjárvány éri el Magyarországot, és Európa szélén háború tör ki, kinevették volna. Utalt arra, hogy egyedül a Mi Hazánk volt az, amely elkezdte a járvány körüli igazság kiderítését, és ehhez alapított egy koronavírus-kutató központot.

Véleménye szerint Márki-Zay Pétert a globalista körök választották ki, nevezetesen helyben egy helyi hódmezővásárhelyi politikus, az országos feladatra pedig Bajnai Gordon, és természetesen Márki-Zayt külföldről finanszírozzák. Toroczkai szerint a Fidesz politikájára is erősen rányomja bélyegét a globalista szemlélet. 

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)