Donáth Anna gyermeket vár

image 6483441 (4)
2022.05.05. 06:27
Anyai örömök elé néz a Momentum Mozgalom elnöke, Donáth Anna. Az európai parlamenti képviselő a Blikk információi szerint párttársaival osztotta meg az örömhírt, a nyilvánosság előtt még nem adott hírt róla.

A napilap úgy fogalmaz: biztos információkból tudják, hogy a csinos politikus több hónapja hordja szíve alatt a hamarosan születendő gyermekét, párttársai pedig már a választási kampány alatt is sejtették, hogy a Momentum elnöke anya lesz, miután a várandós politikuson jelentkeztek a várandósság jelei, feltűnően sokszor volt fáradt például. 

A lap kereste Donáth Annát, megkeresésükre végül a Momentum Mozgalom sajtóosztálya reagált; levelükben sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták az értesülést, ám annyi üzenetet mégis hagytak a lapnak, hogy

Donáth Anna már évek óta boldog családban él, amely család létszámbővülése remélhetőleg előbb-utóbb meg fog történni. :) Ennek részleteit azonban családon belül szeretnék kezelni.

Arról, hogy az újonnan megalakult Országgyűlésnek hány női képviselője van, kik a nagy visszatérők, és kik az új arcok, ebben a cikkünkben írtunk.

(Borítókép: Donáth Anna 2022. március 15-én. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)