Több helyen is felújítják az utakat, lezárások lassítják a forgalmat

2022.10.20. 06:45
Az ország több forgalmas autópályáján is zajlanak útfelújítások és lezárások, ezek közül van, amelyikkel Budapest felé haladva találkozhatnak az autósok.

Várhatóan péntekig aszfaltoznak az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon. A 136-os és a 132-es kilométer között csak a belső sáv járható, ami napközben lassítja majd a közlekedést – írja az Útinform.

Betonelemek karbantartását végzik az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, Mogyoród térségében, a 15-ös és 20-as kilométer között. Emiatt a belső sávot lezárják, a forgalmat pedig sávelhúzással a külső és a leállósávra terelik.

Az M5-ös autópályán szalagkorlátot javítanak Lajosmizse közelében, a 63-as és 67-es kilométer között, a belső sávot mindkét oldalon lezárták.

Az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon javítják az M0-s autóúti csomópont után lévő híd dilatációs szerkezetét, ezért a 14-es kilométernél lezárták a külső sávot. A főváros irányába aszfaltozási munkálatok is zajlanak a 164-es és a 161-es kilométer között, itt a külső és a leállósáv lezárása várja az autózókat.