Mária
-7 °C
3 °C

Párttá szerveződnének a hungaristák

2005.03.23. 07:59
Szervezetépítő tevékenységet folytat a Magyar Jövő Csoport. A hungaristák vezére, Bácsfi Diána egyetemi eltiltása után politikai karrierjére koncentrál. Ennek érdekében édesanyjával akár kisebb lakásba is költözne, csak hogy a hungaristáknak irodája lehessen.

Angyalföldön nyitná meg országos központját a Magyar Jövő Csoport. A hungaristák már ki is szemeltek maguknak egy alagsori irodahelyiséget egy Dagály utcai társasházban, és már le is előlegezték a kétmilliós vételárat.

Szervezkedő lakók

Bár az ingatlan megszerzése érdekében Bácsfi Diána, a csoport vezetője és édesanyja akár kisebb lakásra is cserélné jelenlegi otthonát, az iroda megnyitása elbukhat a tervet megneszelő lakóközösség ellenállásán. A Magyar Hírlap értesülései szerint a ház lakói már szervezkednek, ugyanakkor az iroda megnyitásáról eddig még csak egyetlen bejelentés érkezett a XIII. kerületi rendőrkapitányságra. Azt a Magyar Jövő Csoport tette.

A Magyar Hírlap értesülései szerint az egyetemi tanulmányaitól két évre eltiltott Bácsfi teljes egészében politikai karrierjére koncentrál. A csoport április 27-én látványos akcióval kívánja megünnepelni első születésnapját.

Folyamatos megfigyelés

Bácsfi ugyanakkor már a párttá alakulást tervezi. A Hírlap értesüléseivel egybecseng a Nemzetbiztonsági Hivatal véleménye is. A titkosszolgálatok szerint a Magyar Jövő Csoport müködése egyértelműen a szervezetépítési szándékról tanúskodik, a csoport rendezvényeit tagtoborzásra használják.

A Hírlap értesülései szerint az NBH folyamatos megfigyelés alatt tartja a csoportot. A begyűjtött adatok segítségével már több hungarista rendezvényt sikerült megakadályozni.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!