no

Dísztankcsapda a Csarnok téren

2013.04.04. 12:33

A nap képét twittelte Tóth István az Urbanista blogon keresztül a pár hónapja átadott IX. kerületi Csarnok tér bomlott díszburkolatáról, azzal a megjegyzéssel, hogy gyalog se merne rálépni, nemhogy autóval ráhajtani.

vasar

A tankcsapdán néhány napja biciklivel zötyögtem keresztül, de nem volt nálam fényképezőgép, hogy megörökítsem. Annál inkább volt Tóth Borinál, aki a jarokelo.hu-nak küldte el a szintén a helyszínen, de egy más ponton készült fotóját, azzal a megjegyzéssel, hogy a Fővám téri piac mögötti Csarnok teret felújították, 2013 januárjában adták át, a frissen lerakott útburkolat azonban már feltöredezett, a kövek elmozdultak.

csarnok

A jarokelo.hu örömteli módon arra szakosodott, hogy az ilyen lakossági panaszokat egybecsatornázza, és csesztesse velük az illetékes önkormányzatokat, vagy közműcégeket. A lap meg is kereste a Ferencvárosi Vagyonkezelő Zrt.-t, amelynek vezérigazgatója csütörtökön válaszolt is. Eszerint a 83-as trolit a 4-es metró Fővám téri megállójának elkészültéig, azaz elvileg 2013 május 31-ig a friss díszburkolatra terelték, nem lévén jobb megoldás. A burkolat azonban nem bírta a trolik okozta terhelést.

A cég azt ígéri, hogy a jó idő beálltával, várhatóan április 6-án megkezdik a burkolat helyreállítását.