Árpád
3 °C
12 °C

Tarlós: Van, amivel nem lehet szórakozni

2016.10.03. 08:55

„A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet!” – idézte az MTI Tarlós István főpolgármestert, aki az ATV Start című műsorának a vendége volt hétfőn reggel. A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV. „A metrófelújítás folyamatait lassítani több, mint felelőtlenség” – tette hozzá a főpolgármester.

Van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen. A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért

– mondta.

Tarlós István szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, „különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten”.

Kimondta a szót: érvénytelenség

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft