Ágnes
-13 °C
0 °C

Lebontja a főváros a reklámhordozó utánfutókat

OS
2004.11.14. 13:56
Az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közlemény szerint a fővárosi önkormányzat végleg kitiltja a reklámhordozó utánfutókat Budapest utcáiról.

A fővárosi önkormányzat egyes kiemelt helyszínekről a nyár elejétől kezdődően eltávolíttatja a reklámhordozó céllal elhelyezett utánfutókat. A Fővárosi Közgyűlés e tevékenység gyorsítását rendelte el, s úgy döntött, hogy a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő közterületeken a jövőben egyáltalán nem engedélyezhető reklámhordozó célt szolgáló utánfutó - olvasható Tiba Zsolt fővárosi főjegyző közleményében.

A módosítás november 19-én lép hatályba, ezt követően a reklámhordozó céllal elhelyezett utánfutókat elbontják, elszállítják akkor is, ha azokat korábban helyezték el. Az eljárás gyorsításának lényege: a bontás külön felhívás nélkül történik.

Tiba Zsolt főjegyző minden érdekelt figyelmét felhívja arra, hogy az önkormányzat döntése végleges, kivételezésre nincs lehetőség. A bontás nem zárja ki az egyéb jogkövetkezményeket (például feljelentés).

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!