Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Gyurcsány a csapatjátékosokkal találkozik

2004.09.03. 08:43
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt és Hiller István, az MSZP alelnöke összehívja a Csapatjáték néven megismert, még Ron Werber által tavaly kiképzett, fiatal szocialistákból álló kampánystábot.
A koalíció miniszterelnök-jelöltje pénteken találkozik az MSZP Csapatjáték nevű csoportjával - értesült a Világgazdaság.

A lap úgy tudja, hogy a kampánycsapatot Hiller István, az MSZP alelnöke hívta össze és ő invitálta a pénteki találkozóra Gyurcsány Ferencet is, aki részt vesz az MSZP vasárnapi frakcióülésén is. Az aktivisták újbóli összehívását sokan jó ötletnek tartják, mivel tavaly a párt sokat invesztált felkészítésükbe.

Tavaly ősszel több mint félezer fiatalt képeztek ki Ron Werber irányítása alatt kampánymenedzseri feladatokra. A kampánycsapat utoljára áprilisban ült össze. A szigorúan zártkörű tanácskozást a kampánystratéga Werber vezette, de inkognitóban ott volt az Index riportere is. Az MSZP akkor azt tervezte, hogy a csapat főszereplésével áprilisban offenzívát indít hívei visszaszerzésére.

Az Index április tudósítása kisebb politikai vihart kavart, ugyanis Tóbiás József pártigazgató a tanácskozáson azt mondta az aktivistáknak, hogy nem érdeklik az etikai és választási kódexek.

Más körök sajtóetikai aggályaikkal támadták az Indexet, amiért riportere bemerészkedett egy zártkörű pártrendezvényre. Halák László, a MÚOSZ etikai bizottságának elnöke szerint az MSZP "személyiségi jogait" sértette az Index.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.