Dömötör
11 °C
14 °C

Demecser: visszalép a Fidesz jelöltje

2003.11.02. 13:32
Fenyegetésekre hivatkozva visszalépett a Fidesz jelöltje a november 16-ra kiírt megismételt demecseri időközi polgármester-választástól. Az MSZP szabolcsi elnöke szerint a hivatkozás minden alapot nélkülöz.
"Az egész családomat érintő életveszélyes fenyegetések és annak tapasztalása, hogy ellenfeleim már semmitől sem riadnak vissza, elcsalják a szavazást, személyeket, családokat fenyegetnek, minden eszközt felhasználnak a hatalom megszerzése érdekében, arra kényszerítenek, hogy visszalépjek" - áll Fáky Lászlóné, a Fidesz jelöltje által jegyzett közleményben.

Az MTI korábi információi szerint Fáky Lászlónét telefonon fenyegette meg egy ismeretlen személy, miután a bíróság elrendelte a demecseri választás megismétlését.

Tukacs István, az MSZP szabolcsi elnöke az MTI-nek nyilatkozva visszautasította Fáky Lászlóné állításait, s kijelentette: "szánalmasak ezek az indokok, amelyek szerintem nem a volt jelölt véleményét tükrözik, hanem a helyi Fidesz-vezetők minden alapot nélkülöző rágalmait összegzik".

A választás megismétlését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság rendelte el jogerős ítéletében, helyt adva a Fidesz Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete által a szavazás végeredménye ellen benyújtott kifogásoknak. Az előző, október 19-i szavazáson Kis Gyula, az MSZP, az SZDSZ és a Szövetség Demecserért Egyesület közös jelöltje 1.547, Fáky Lászlóné 1.024 voksot kapott.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!