Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Demszky hetente háromszor bloggol

2004.05.11. 19:44
Kapcsolódó cikkek (1)
Demszky Gábor "megirigyelte" John Kerry amerikai elnök-jelölt kampányeszközeit és a magyar politikusok közül elsőként blogot indított. Az Indexnek nyilatkozó EP-listavezető azt mondta: hetente két-három alkalommal fogja gondolatait megoszatni az oldalára látogatókkal.
Megújult Demszky Gábor főpolgármester, az SZDSZ EP-listavezetőjének oldala, a www.demszky.hu. Az önkormányzati kampányban elindított oldal újdonsága Demszky Gábor saját blogja, ahol hetente két-három alkalommal lehet majd a városvezető gondolatait olvasni. Első bejegyzése április 30-ai dátummal került az oldalra, s a közelgő EU-csatlakozásról fejtette ki nézeteit a liberális politikus.

Demszky egy bejegyzésében megemlékezett egyhetes európai körútjáról is: "Egy hetet töltöttem Párizsban, Strassbourgban és Berlinben. A legfontosabb tanulság: túl sokan gondolkodunk egyformán Európában ahhoz, hogy ne történjen változás az unió működésében" - írja a főpolgármester. Demszky Gábor eddigi legfrissebb bejegyzésében arról elmélkedik, hogy a városi ügyek képviselete nem jelenti automatikusan a vidék-ellenességet.

Demszky Gábor az Indexnek blogger oldaláról úgy nyilatkozott: hetente két-három alkalommal kívánja az internetes közönséget "szórakoztatni" beírásaival. A főpolgármester egyelőre nem maga frissiti honlapját, de tervei között szerepel, hogy ezt is megtanulja.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.