Natália
-3 °C
7 °C

Demszky jövőre ismét indul

2001.07.27. 16:11
Demszky Gábor, Budapest városvezetője közleményben tudatta, hogy 2002-ben újra indul a főpolgármesteri posztért.
Feltett szándékom, hogy mindenképpen elindulok a 2002. évi főpolgármester-választáson, mert igazoltnak, Budapest jövője szempontjából létfontosságúnak tartom azt a megfontolt, hosszú távra előretekintő várospolitikát, amelyet képviselek - mindenkor szembeszegülve rövid távú pártérdekekkel, bármelyik pártról is legyen szó - fogalmazott közleményében Demszky Gábor.

A főpolgármester ezért mindazok támogatását várja és elfogadja, akik az ilyen irányultságú várospolitikát helyeslik. A városvezető utalt az indulásával, illetve támogatásával kapcsolatban a napokban tett pártnyilatkozatokra, amelyek azonban - mint tudatta - nem befolyásolják a jövő évi főpolgármester-jelölti indulását.

Demszky Gábor emlékeztetett arra, hogy az 1994-es önkormányzati választáson meggyőző többséggel választották meg a jobboldal és az MSZP jelöltje előtt, 1998-ban pedig annyira egyértelmű volt a várható győzelme, hogy a szocialisták visszaléptették jelöltjüket.

Mint arról az Index korábban a Népszava nyomán beszámolt, a szocialisták arra próbálják rávenni Demszkyt, hogy jövőre ne pályázza meg még egyszer a főpolgármesteri posztot.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!