Miklós
-7 °C
2 °C

Halló, itt Gyurcsány Ferenc

2005.07.14. 08:40
Telefonos kampányba kezdett az MSZP, amellyel a 100 lépés programot igyekszik népszerűsíteni Gyurcsány Ferenc hangjának felhasználásával, írja a Magyar Nemzet.

Telefonos direktmarketing- kampány folyik a 100 lépés programjának népszerűsítésére Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hangjának felhasználásával, írja a csütörtöki Magyar Nemzet. A gépről lejátszott üzenetre a készülékek nyomógombjaival lehet reagálni úgy, mint az automata ügyfélszolgálatok esetében.

A hallható érvelés szerint a 100 lépés programja "az emberek mindennapi tapasztalataiból okulva kíván megoldásokat találni a mindennapok problémáira", és ahhoz van szükség "az ön segítségére", hogy "a program valóban ne tévessze szem elől a valóságot".

A Miniszterelnöki Hivatalban a Magyar Nemzet érdeklődésére nem cáfolták a kampány tényét, de mindkét kormányszóvivő úgy nyilatkozott, hogy annak gazdája és finanszírozója nem a kabinet, hanem az MSZP. A lap azonban ennél többet nem tudott kideríteni, mert mint írták az illetékesek elérhetetlenek voltak.

A 100 lépés programot egyébként eddig a kormánytagok népszerűsítették egy országos roadshow keretében, amelyre 150 millió forintnyi közpénzt költöttek. A korábbi hírek szerint a kormányfő és miniszterei, illetve államtitkárai 150 helyszínen fordultak meg, hogy válaszoljanak a 100 lépés programmal kapcsolatos kérdésekre, az országjárás során 15 ezer embernek ismertették a programot, a résztvevőket a 100 lépés programot népszerűsítő bögrékkel ajándékozták meg.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.