Miklós
-7 °C
2 °C

Tévésorozattá szabják a Hídembert

2001.08.07. 21:08
Tévésorozatot is készítenek a Széchenyi életét bemutató Hídember című filmből - tudta meg az Index. A Széchenyi-szappanoperát a Magyar Televízió mutathatja majd be. Az intézmény jelmezekkel fizet a vetítési jogért.
Még el sem készült a milliárdos állami támogatást élvező Hídember című szuperprodukció, a várható nagy sikerre tekintettel már készülnek az alkotók a Széchenyi-szappanoperára is, ami egy többrészes tévésorozat lesz. A televíziós változatot azt követően kezdik majd készíteni, hogy elkészült a mozifilm.

Az Index információi szerint a leforgatott nyersanyagokat újravágják majd, megfőcímezik néhol, és sorozattá szabják. Az eddigi hazai tapasztalat azonban azt mutatja, hogy nem lesz semmivel sem tartalmasabb a tv-s verzió, legfeljebb lassabban történnek az események a képernyőn, hisz az eredetileg felvett jelenetek hosszabb verzióit láthatjuk majd.

A Széchenyi-sorozatot a Magyar Televízió mutathatja majd be. Dobos Menyhért, az MTV elnöki kabinetjének vezetője az Indexnek elmondta: egyszerű barterüzletről van szó, az intézmény a gyártóval kötött megállapodás értelmében jelmezeket kölcsönöz a filmhez, cserébe a vetítési jogért.

A Filmart Stúdiónál, a film producerénél nem leltünk nyilatkozatra felhatalmazott illetékest.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.