Nem lépnek vissza a Centrum jelöltjei

MTI
2002.09.24. 18:18
Droppa György, a Centrum főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy nem lép vissza senki javára és felszólította pártjának az önkormányzati választásokon induló többi jelöltjét is arra, hogy hasonló nyilatkozatot tegyen. A politikus bejelentését hétfőn pártja budapesti rendezvényén tette, amelyen a Centrum támogatói és a helyhatósági választásokon induló jelöltjei vettek részt.

A rendezvényhez kapcsolódó sajtótájékoztatón Kupa Mihály pártelnök leszögezte: a Centrum középen van és ott is fog maradni. Szerinte a Centrum beivódott a magyar politikai közéletbe és jelentős szerep vár rá az elkövetkező években. Droppa György a sajtótájékoztatón kijelentette: pártja nem törekszik arra, hogy Budapestből világvárost csináljon, hanem lakható, tiszta, jó közlekedésű várost akar építeni.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Budapesten a Centrum 352 önkormányzati képviselőjelöltet indít, közülük már több mint 200-an regisztrálva vannak. Tizenegy kerületi polgármesterjelöltjük közül 7 önálló és 4 közös jelölt.