Miklós
-7 °C
2 °C

A Fidesz nélkül dönthet az Országgyűlés a szociális törvénycsomagról

MTI
2003.01.13. 21:50
A Fidesz elnöksége azt javasolja a parlamenti frakciónak: a képviselők ne vegyenek részt az Országgyűlés rendkívüli ülésén, ha a kormány változatlan formában terjeszti a Ház elé a szociális törvénycsomagot - mondta újságíróknak Deutsch Tamás alelnök a Fidesz - Magyar Polgári Párt kétnapos elnökségi tanácskozásának első napját követően, hétfő este Budapesten.

Az elnökségi ülésen értékelték az Országos Cigány Önkormányzat hét végi tanácskozásán történteket. Erről Deutsch Tamás azt mondta: az elmúlt 10 évben nem volt ilyen botrányos kisebbségi önkormányzati választás Magyarországon. Példa nélkülinek ítélte a politikus az ügyben "a kormány nyomásgyakorlását". Mint mondta, a kabinet minden eszközt igénybe vett, hogy az Országos Cigány Önkormányzat élére az MSZP-hez, illetve az SZDSZ-hez közel álló személy kerüljön.

A kétnapos elnökségi ülésen Deutsch Tamás elmondása szerint szó esik a Fidesz tavaszi tisztújító kongresszusának időpontjáról, napirendjéről, a tisztújítás kérdéseiről. Kérdésre válaszolva valószínűsítette, hogy a Fidesz elnökének személyére az elnökség formális javaslatot tesz, az MTI információi szerint Orbán Viktor személyében.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.