Árpád
-1 °C
9 °C

Orbán-beszéd a vigadóban: maradjon otthon, akinek nincs jegye

MTI
2003.01.30. 18:08
Martonyi János, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke arra kéri az érdeklődőket, hogy csak az menjen el Orbán Viktor február 6-i évértékelőjére a Pesti Vigadóhoz, akinek a rendezvényre jegye van. A volt külügyminiszter a polgári körök honlapján közzétett levelében arra kéri azokat, akiknek nincs jegye, hogy "ne nehezítsék önkénteseink munkáját, ne csoportosuljanak az épület előtt", mivel nem jelentettek be rendezvényt az adott közterületre.

A levélből kiderül, hogy Orbán Viktor volt miniszterelnök február 6-i országértékelő beszédét a hírTV és az Info Rádió élőben, a Kossuth Rádió 20 órától 35 perces adásban közvetíti. A levél szerint a beszéd soha nem látott érdeklődést váltott ki, de helyet az egyesület tagjain, a tagegyesületek képviselőin kívül csak azoknak tudtak szorítani, akik munkájukkal segítették programjaikat.

Orbán Viktor 1999 óta minden évben, februárban értékelte az ország helyzetét. A politikus első beszédében úgy fogalmazott: a magyar polgárok régi vágya, hogy első kézből értesüljenek arról, hogy a mindenkori kormányok mit tettek, mit terveznek és milyen megfontolásból teszik mindezt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.