Vilma
-7 °C
4 °C

Koccanás miatt késett Orbán a munkareggeliről

MTI
2003.04.01. 10:43
Koccanásos baleset részese volt az exminiszterelnököt, Orbán Viktort szállító szolgálati gépkocsi kedden reggel a fővárosban; személyi sérülés nem történt. Németh Lajos, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatóságának helyettes vezetője az MTI-nek elmondta: a Köztársasági Őrezred jármuve -, amelyben Orbán Viktor utasként ült - a Krisztina körúton megkülönböztető jelzést használva haladt. Az autó -, amelyet az őrezred egyik hivatásos állományú beosztottja vezetett - egy másik személygépkocsival koccant.

Orbán Viktor a történtek miatt késve érkezett arra a munkareggelire, amelynek keretében megbeszélést folytatott Günter Verheugennel, az Európai Unió bővítési biztosával. A találkozón részt vett Martonyi János volt külügyminiszter és Szájer József, a Fidesz képviselője is.

Az exkormányfo azt kérte a biztostól, hogy - elsosorban a határon túli magyarságra való tekintettel - Magyarország EU-csatlakozása után is maradjon meg a vízummentesség Romániával, Szerbia felé pedig egy rugalmas megoldást találjanak. Günter Verheugen szerint ebben az Európai Bizottság is érdekelt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!