Miklós
-7 °C
2 °C

Arculatot váltana a Millenáris

MTI
2003.04.04. 14:40
Új arculatának kialakítására kétfordulós pályázatot hirdetett a Millenáris Programiroda Kulturális Kht. - közölte Derdák András művészeti igazgató. Az új komplett arculat kialakítása - ami kiterjed a logó, a plakátok, a szórólapok, illetve a műsorfüzet formájára és küllemére - része az intézmény tevékenysége megújulásának. Az ötletek minél szélesebb körű megismerése érdekében az első fordulóban minden természetes személy indulhat. A pályaműveket április 22-ig lehet eljuttatni az intézménybe. Az első forduló díjkiosztó ünnepségét május 29-én tartják.

A zsűrit Babarczy Eszter esztéta, Bojár Iván András, az Octogon című lap főszerkesztoje, Enyedi Ildikó filmrendező, Kováts Lajos, a MEO Kortárs Művészeti Gyűjtemény igazgatója, Péterffy Zsuzsa filmrendező, Török András, a Magyar Fotográfusok Háza ügyvezető igazgatója és Derdák András alkotja.

A pályázat második - meghívásos fordulójában - a legjobbnak ítélt ötletek alapján, szakemberek részvételével alakítják majd ki a Millenáris új arculatát, amelyet a művészeti igazgató reményei szerint ősztől már bevezethetnek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.