Gyöngyi
2 °C
13 °C

Lendvai: Nem köttettek politikai alkuk az MSZP és a Fidesz között

MTI
2003.08.22. 11:37
Nem köttettek politikai alkuk a Fidesz és az MSZP között - mondta Lendvai Ildikó szocialista frakcióvezető pénteken az MTV Nap-kelte című műsorában.

"Aki nézi a magyar politikai élet hideg polgárháborús hangulatát, nehezen képzeli el, hogy egy hátsó szobában a Fidesz és az MSZP vezérkara valamiben megegyezik" - fogalmazott a kormánypárti politikus.

Keller László közpénzügyi államtitkár a 168 óra nevű hetilap interjújában korábban arról beszélt, "adott esetben alkuk köttettek" az Orbán-kormány közpénzfelhasználásának ügyészségi vizsgálatai kapcsán.

Lendvai Ildikó leszögezte, a magyar politikai életben nincsenek politikai alkuk. "Mint a politikai élet részese, nagyon rövidlátó volnék, ha nem venném észre, hogy volna ilyen" - tette hozzá.

"Én nem is lennék hajlandó partner lenni semmiféle politikai alkuban, hiszen az az emberek igazságérzetbe vetett hitét köpné szemen" - jelentette ki.

Lendvai Ildikó arról is szólt, bár az üdülőszerzési ügy "neki sem tetszik", Gyurcsány Ferencet korábbi vállalkozói tevékenysége miatt nem lehet mostani sportminiszteri mivoltában elmarasztalni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.