Továbbra is hetente ülésezik a parlament

MTI
2003.09.04. 11:07
Az őszi ülésszakban is hetenként ülésezik az Országgyűlés, a plenáris tanácskozásokat hétfőn és kedden tartják - közölte Mandur László a házbizottság csütörtöki ülését követő budapesti sajtótájékoztatón. Ezt az ülésezési rendet egyik frakció képviselője sem kifogásolta.

A bizottsági ülések szerdán és csütörtökön lesznek. Mandur László közölte, hogy a kormány kezdeményezte a házszabálytól való eltérést a kismamák jövedelempótlékának adómentessé tételéről szóló törvényjavaslat ügyében. Emiatt hétfőn, a plenáris ülés előtt ismét ülést tart a házbizottság - tette hozzá.

A parlament alelnöke közölte: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezető-helyettese "gyakorlatilag visszavonta" a Pannonplast és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével kapcsolatos vizsgálóbizottság felállítására vonatkozó korábbi javaslatot, és jelezte: a nyáron felmerült újabb körülmények miatt módosítani kívánják a vizsgálatok tárgyát. Mandur László elmondta: várhatóan szeptember 17-én tartják a Fidesz által kezdeményezett, Mit hoz a jövő, avagy mennyi pénzt vesz ki a Medgyessy-csomag a családok pénztárcájából című vitanapot.