Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Személycserék a BRFK-n

MTI
2003.09.15. 18:36
Tóth Gábor alezredest, Zugló korábbi rendőrkapitányát nevezte ki a budapesti rendőr-főkapitány bűnügyi helyettesévé szeptember 15-i hatállyal Lamperth Mónika belügyminiszter; a személyi változást ismertető állománygyűlést hétfőn tartották a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK).

Az állománygyűlésen felolvasott parancs szerint a belügyminiszter szeptember 1-jével visszavonta Jakab Géza dandártábornok bűnügyi főkapitány-helyettesi kinevezését. A távozó tábornok felmentési idejét tölti, 2004. április 16-án nyugállományba vonul.

Tóth Gábor bizalmat kért kollégáitól, és elmondta: olyan bűnügyi szolgálatot szeretne, amely megőrzi az összes eddigi értéket, "eredményes és sikeresen tudja felvenni a harcot a bűnözés mai jelenségeivel". "Ez egyedül nem megy, ehhez társak kellenek" - jelentette ki az új bűnügyi helyettes, hozzátéve: cserébe azt tudja ígérni, hogy partner lesz mindenben és mindaddig, amíg a megjelölt cél elérése érdekében dolgoznak. Ferenczi László azt is közölte, hogy a közeljövőben távozik a BRFK-tól Balla Béla bűnügyi igazgató.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.