Judit
-2 °C
8 °C

Az ifjú fórumosok az ifjú szocialistákat vádolják a szórólapok miatt

MTI
2003.09.18. 19:54
Az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) azzal vádolja a Fiatal Baloldalt, hogy nem tartja tiszteletben az úgynevezett szegedi nyilatkozat szellemét az általa terjesztett Hamis vádak és a tények című szórólappal.

A Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták visszautasítja ezt, mondván, "az emberek igénylik, hogy megszólítsák őket", és elmondhassák véleményüket.

Szabó Zsolt, az IDF elnöke csütörtökön a Magyar Távirati Irodának kijelentette, hogy a brosúra hangneme nem méltó a három ifjúsági szervezet által aláírt nyilatkozathoz.

Megállapodásuk szerint a politikai ellenfeleknek egymás méltóságát, hazafias érzéseit megbecsülve, sportszerűen kell küzdeniük hitük, érdekük és politikai meggyőződésük nagyobb támogatottságáért, emlékeztetett Szabó.

Az IDF úgy látja, "megint kampány van, és a szocialisták, akik eddig az utcai politizálás ellen voltak, most rendőri kísérettel politizálnak az utcán", és ilyen kiadványokkal "zaklatják" a választópolgárokat.

Zuschlag János, a Fiatal Baloldal elnökhelyettese erre reagálva kijelentette: az elmúlt egy hét kampánya meggyőzte őket arról: "az emberek igénylik, hogy megszólítsák őket, és elmondhassák véleményüket".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.