Rendőrség: Kulcsár és Rejtő noteszeiben nincsenek lényeges információk

Index, MTI
2003.10.31. 15:20
Kulcsár Attila és Rejtő E. Tibor határidőnaplói nem tartalmaznak olyan lényeges információkat, amelyek a nyomozást befolyásolnák - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság munkatársa.

A rendőrség előtt is ismertek a Figyelő című hetilap által csütörtökön közzétett információk, de ezek nem befolyásolják a nyomozás menetét - mondta Németh Lajos alezredes. Közölte: a nyomozás szempontjából meghatározó információt nem tartalmaznak a bejegyzések.

Mint azt az Index is megírta, a Figyelő című hetilap szerint Kulcsár Attila noteszében többek között hétszer szerepel Baja Ferenccel, a Miniszterelnöki Hivatal társadalmi kapcsolatokért és a kormányzati informatikáért felelős MSZP-es politikai államtitkárral való találkozás időpontja.

Kulcsár azt a vállalkozónőt - akit lapértesülések Kovács László, külügyminiszter, az MSZP elnökének barátnőjeként azonosítottak - 11 alkalommal várta megbeszélésre a bróker. A vállalkozónő neve Rejtő E. Tibor bejegyzései között is három alkalommal szerepel, egyszer zárójelben Kovács László megjelöléssel együtt.