Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Rendőrség: Kulcsár és Rejtő noteszeiben nincsenek lényeges információk

Index, MTI
2003.10.31. 15:20
Kulcsár Attila és Rejtő E. Tibor határidőnaplói nem tartalmaznak olyan lényeges információkat, amelyek a nyomozást befolyásolnák - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság munkatársa.

A rendőrség előtt is ismertek a Figyelő című hetilap által csütörtökön közzétett információk, de ezek nem befolyásolják a nyomozás menetét - mondta Németh Lajos alezredes. Közölte: a nyomozás szempontjából meghatározó információt nem tartalmaznak a bejegyzések.

Mint azt az Index is megírta, a Figyelő című hetilap szerint Kulcsár Attila noteszében többek között hétszer szerepel Baja Ferenccel, a Miniszterelnöki Hivatal társadalmi kapcsolatokért és a kormányzati informatikáért felelős MSZP-es politikai államtitkárral való találkozás időpontja.

Kulcsár azt a vállalkozónőt - akit lapértesülések Kovács László, külügyminiszter, az MSZP elnökének barátnőjeként azonosítottak - 11 alkalommal várta megbeszélésre a bróker. A vállalkozónő neve Rejtő E. Tibor bejegyzései között is három alkalommal szerepel, egyszer zárójelben Kovács László megjelöléssel együtt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.