Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Az MSZP obstrukcióval vádolja a Fideszt

MTI
2003.11.18. 21:14
Obstrukciós magatartással vádolja Göndör István szocialista képviselő a Fideszt annak kapcsán, hogy a parlament reggeli munkakezdése óta ugyanazt a törvényjavaslatot, a sztrádaépítésről szóló előterjesztést tárgyalja. Hozzátette: teljesen értelmetlen vita folyik reggel óta. Mint mondta, kampánybeszédek zajlanak.

A kormánypárti képviselő szerint házszabályszerűen a vitát úgy lehetne megakadályozni, ha valaki ügyrendi javaslatot tenne a vita lezárására. Ennek megszavazásához azonban határozatképességre lenne szükség, de ez jelenleg nem biztosított.

Halász János visszautasítja azt a feltételezést, hogy a Fidesz képviselői obstruálnának a parlamentben a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztéséről szóló törvényjavaslat általános vitájában.

A Fidesz-frakció szóvivője kedden hangsúlyozta, hogy a téma fontos a gazdaság fejlődése szempontjából, és az ország egészét érinti. Leszögezte, hogy a Fidesz képviselőinek jelentős hányada egyéni képviselőként került a törvényhozásba, így fontos számukra térségük fejlődése.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!