Miklós
-7 °C
4 °C

"A Medgyessy-kormány nem ad, hanem elvesz!"

Objektív Hírügynökség
2003.11.22. 13:46
"A Medgyessy-kormány nem ad, hanem elvesz!" - jelentette ki pénteken tartott sajtótájékoztatóján Cseresnyés Péter, a FIDESZ-MPSZ nagykanizsai országgyűlési képviselője - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A képviselő a jövő év költségvetéséről szólt, amelyből szerinte kitűnik, hogy a nyugdíjasok -ellentétben a szocialista kormánytagokkal- a következő évben sem rendelhetnek Budapest legdrágább éttermeiből ebédet. Tíz év után újra növekszik az infláció, és az áfa-emelés miatt is pluszkiadásokat kell tervezniük a nyugdíjasoknak. Ez azt jelenti, hogy az alapvető élelmiszereknél 8, a háztartási energiánál 12, a villamos energiánál 20, a gyógyszereknél minimálisan 5%-os áremeléssel számolhatnak a nyugdíjasok.

"Időközben volt gázáremelés is, pedig milyen lassan mondták hogy mindenki megjegyezze és megértse, hogy nem lesz!"- mondta Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő. "Ehhez képest egy éven belül a harmadik emelésen vagyunk túl. A szociálliberális kormány nem is várta meg január elsejét, már októbertől 16,4 százalékos gázáremelést hajtottak végre." -tette hozzá. Cseresnyés képviselő szerint erre azt mondani, hogy kiteljesedik a jóléti rendszerváltás, erős csúsztatás.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!