Piroska
-12 °C
-2 °C

A PSZÁF-ot szeretné vizsgáltatni az MSZP

MTI
2004.01.08. 17:56
Parlamenti vizsgálatot javasol az MSZP a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél (PSZÁF) történt események feltárására - közölte Katona Béla frakcióvezető-helyettes az MTI-vel csütörtökön.

Elmondása szerint azt javasolják a parlament költségvetési bizottsága ellenőrzési albizottságának, hogy vizsgálja meg a PSZÁF-nál történt eseményeket, különös tekintettel a felügyelet egyik volt főosztályvezetőjének nemrégiben tett nyilatkozataira.

A PSZÁF egyik volt ellenőre, főosztályvezetője december végén több nyilatkozatában arról beszélt, hogy többször utasították olyan munkára, ellenőrzésre, személyi intézkedésre, amely mögött személyes, illetve politikai érdekeket sejtett.

A szocialista frakció a nyilatkozat megjelenésekor felvetette: haladéktalanul tisztázni kell, "van-e alapja a felmerült gyanúnak, hogy a PSZÁF egyes vezetői közpénzen olykor pártérdekeket szolgáltak".

Szász Károly PSZÁF-elnök akkor azt mondta: "Sajnálom, hogy egy sértett ember valótlanságokra épülő, alaptalan rágalmaira (...) felfokozott politikai nyilatkozatok születnek."

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!