Ron Werber utolsó kampánytréningje az MSZP-nél

MTI
2004.02.12. 19:32
Ron Werber, az MSZP kampánytanácsadója január végén utazott el Magyarországról, mivel eltérő álláspontot képviselt az európai parlamenti választási kampányról, mint a párt vezetői. Most egy napra visszatért Budapestre, és megtartotta utolsó kampánytrénigjét a szocialista párt Köztársaság téri székházában.

Az MTI az MSZP vezetéséhez közel álló forrásból úgy értesült, Ron Werber utolsó tréningjén, melyet eredetileg az előző hónap végén tartottak volna, elköszönt a kampányaktivistáktól, folytatásra buzdítva őket. A Köztársaság téri MSZP-székházban tartott rendezvényen - amelynek alkalmából az izraeli kampánytanácsadó egy napra újra Budapestre jött - Ron Werber mintegy 250 fiatal aktivistától búcsúzott el. Mint mondta, az ösvényt már kitaposták, most már végig kell menni rajta.

Az MTI úgy tudja, Ron Werber távozásával nem ér véget a szocialista párt tavaly ősszel indított Csapatjáték elnevezésű, fiatal aktivisták által folytatott kampánya, az aktivisták az európai parlamenti választási kampányban is részt vesznek. Ron Werber januárban hagyta el Magyarországot. A kampányszakember amellett, hogy az európai parlamenti választási kampányról más elképzelései voltak, mint a párt vezetőinek, azzal sem értett egyet, hogy a miniszterelnök új tanácsadókat hívott környezetébe.