Zalán
6 °C
19 °C

Április 1-i petíciót állított össze az Új Generáció

MTI
2004.04.01. 13:08
Válassza a nép közvetlenül a tudományos akadémia tagjait, Európa engedje pályára lépni és gólokat lőni a magyar válogatottat a foci EB-n és a kormány tegyen meg mindent, hogy süssön a Nap - ismertette Csőzik László és Gusztos Péter, az SZDSZ - Új Generáció petíciójának főbb pontjait csütörtökön, április 1-jén Budapesten.

Ez nem egy olcsó április 1-jei tréfa, "az általunk összeállított petíció semmivel sem komolytalanabb, mint az a néhány ötletcsomag, amivel az elmúlt néhány hónapban a magyar választók találkozhattak" - mondta Gusztos Péter szabad demokrata országgyűlési képviselő, hozzátéve: gondolhatunk az egyik oldalon a közös listaállítás ötletére, a másik oldalon pedig az egyszerre 400 milliárd forintos kiadásnövekedés és adócsökkentés követelésére.

Mint mondta, aki aláírja az Új Generáció petícióját, az tiltakozik az "olcsó populista politika, a közélet szellemi színvonalának drámai süllyedése" ellen. A petíciót továbbítják a Fideszhez, hogy fontolja meg, mely pontjait venné fel saját nemzeti petíciójába.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!