Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Papcsák nem mond le, inkább perel

MTI
2004.04.08. 15:37
Nyakó István (MSZP) mellett Zuschlag Jánossal (MSZP) szemben is jogi lépéseket fontolgat Papcsák Ferenc (Fidesz), aki erről csütörtökön közleményben tájékoztatta az MTI-t. A fideszes országgyűlési képviselő Zuschlag János csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva közleményében szólította fel a szocialista képviselőt, hogy "határolódjon el Ron Werber kampányától, illetve Nyakó Istvántól általában".

Zuschlag János sajtótájékoztatóján közölte: az MSZP felszólítja a Fideszt és Orbán Viktor pártelnököt, hogy kérjék meg Papcsák Ferencet, mondjon le képviselői mandátumáról. Ugyanerre szólította fel a fideszes képviselőt Nyakó István is az Országgyűlésben kedden napirend előtt. Papcsák Ferenc erre közleményben tudatta: Nyakó István vagy bocsánatot kér felszólalása miatt vagy jogi lépésekre számíthat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében március 26-a óta tart a vita a fideszes képviselő mandátumáról azt követően, hogy a megyei bíróság helyben hagyta az ügyben eljáró elsőfokú bíróság döntését, miután Baktalórántháza korábbi alpolgármesteréről bebizonyosodott, hogy 2002-ben kétezer forintot ígért azoknak a választóknak, akik a Fidesz-MDF-jelöltként induló Papcsák Ferencre voksolnak.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!