Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Kilencen pályáznak a Duna Tv elnöki posztjára

MTI
2004.07.08. 17:53
Kilencen versengenek a Duna Televízió elnöki tisztségéért - közölte csütörtökön, a beadási határidő lejárta után a közszolgálati médiumot felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöke. "A pályázatok benyújtási határidejéig kilenc pályamű érkezett be, amelyek a formai követelményeknek megfeleltek" - mondta Bíró Sándor. A pályázati csomagot korábban tizenegyen vásárolták meg.

A kuratóriumi elnökség az esti órákban tartja ülését: itt a tagok megkapják minden pályázó anyagát, és tárgyalnak arról is, mikor állítanak jelöltet a posztra, mikor tartsa ülését az elnökválasztásra hivatott - társadalmi szervezetek delegáltjaival kiegészült - nagykuratórium, továbbá milyen ügymenetben értékeljék a beérkezett anyagokat - tájékoztatott a kuratóriumi elnök.

Az MTI testületi tagoktól származó értesülése szerint megvásárolta a pályázati csomagot Cselényi László, az Uránia Nemzeti Filmszínház igazgatója, Lugossy László, a Duna Televízió volt alelnöke, Koltay Gábor filmrendező és Pekár István, aki szeptemberig elnöke az intézménynek.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.