A Bács megyei MDF Dávid emberét választotta

MTI
2004.08.01. 11:57
Ismét Karsai Péter országgyűlési képviselőt választotta elnökének az MDF Bács-Kiskun megyei választmánya - közölte maga az érintett az MTI-vel vasárnap. Karsai Péter, aki alelnöke az Országgyűlés Honvédelmi Bizottságának, elmondta, hogy a szombati választmányi ülésen Font Sándorral, a Lakitelek munkacsoport szóvivőjével szemben 14:11 arányban választották meg ismét megyei elnöknek.

"Én a 10 százalékos MDF pártján állok, amely az európai parlamenti választáson sikerrel szerepelt" - fogalmazott. Hozzáfűzte: szerinte a Dávid Ibolya pártelnök által képviselt irányvonal sikeres, és biztosabb, mint a Lakitelek munkacsoport által megfogalmazott elképzelések. "A Bács-Kiskun megyei választmány szavazatával is alátámasztja álláspontomat" - mondta Karsai Péter.

Az MDF-es politikus tájékoztatást adott arról is, hogy a megyei választmány négy képviselőt delegált az országos választmányba, természetesen az elnököt és Lezsák Sándort, a Lakitelek munkacsoport tagját is. A Magyar Demokrata Fórum szeptember 25-én tartja tisztújító országos gyűlését, augusztus 16-ig valamennyi megyei választmány is megtartja tisztújító gyűlését.