Borókai még nem tudja, hol folytatja

MTI
2004.08.31. 16:12
Borókai Gábor még nem tudja, hol folytatja pályafutását. A Hír Televízió Rt. igazgatóságának elnöki posztjáról előző nap leköszönt médiaszakember erről kedden beszélt.

"Csak a Hír TV-vel foglalkoztam tegnapig" - mondta, hozzátéve, "ma köszöntem meg az elmúlt két évet a kollégáimnak", s eddig "egyáltalán nem emeltem fel a tekintetemet, hogy mi lesz holnapután". "Arra jöttem rá, hogy túlzottan egy vagyok a tévével" - fogalmazott a távozása okaival kapcsolatos kérdésre, kijelentve, "a tévének szüksége van arra, hogy a hibáinak a számát csökkentse, és én azt gondolom, hogy velem ez nem lehetséges". "Amit elértünk, közösen, az vagy a maximum, vagy közelít a maximumhoz, és innentől kezdve akadálya lehetnék annak, hogy ez a tévé tovább fejlődjön, ezt meg nem szeretném" - közölte.

Borókai Gábor, az Orbán-kormány szóvivője kérdésre válaszolva cáfolta, hogy a közeljövőben szerepet vállalna a Fideszben, esetleg a Fidesz szóvivőjeként jelenne meg. "Nincs ilyen szándék és nem is kaptam ilyen felkérést" - szögezte le.