Saját pontszámok a felvételi központ honlapján

2009.07.16. 07:01

Újabb szolgáltatás vált elérhetővé az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján: a felvételizők személyes oldalukon megnézhetik az egyes jelentkezési helyeken számított összpontszámokat. Az idei ponthatárokat július 23-án határozzák meg.

"Az én felvim" című aloldalon, a "Pontjaim" menüpontban lehet megnézni az egyes jelentkezési helyeken számított felvételi összpontszámot, valamint azok részleteit. A pontszámítás alapját a felvételizők által megfelelően - érettségi/középiskolai/nyelvvizsga bizonyítvánnyal, felsőfokú oklevéllel, egyéb igazolásokkal - igazolt eredmények képezik.

A dokumentumpótlás határidejéig, július 9-ig elküldött kérelmek, valamint dokumentumok feldolgozása folyamatosan zajlik - az átfutási idő néhány nap. Ezért kérnek mindenkit, vegye figyelembe a dokumentumok feldolgozottságát - ez a Pontjaim alatt a Dokumentumok menüpontban vagy az e-felvételi rendszerében kísérhető figyelemmel.

Ha bárkinek kérdése merül fel a pontszámaival kapcsolatban, többféleképpen jelezheti: az e-felvételi keretében leadhatja pontszám-felülvizsgálati kérelmét, az Educatio Ügyfélszolgálatának e-mailben: info@felvi.hu címen, vagy telefonon: a 06-1/477-3131 számon, személyesen, vagy postai úton az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címen.