Felborult egy kamion az M7-esen

2012.06.24. 08:54 Módosítva: 2012.06.24. 19:42

Felborult egy kamion vasárnap reggel az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán a 67-es kilométernél Székesfehérvárnál, ezért teljesen lezárták az útpályát – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A forgalmat azóta már egyszer a leállósávba átterelték, de este hét után érkezett a hír, hogy ismét teljesen lezárták az utat, mert megpróbálják kerekeire állítani a járműszerelvényt.  

Az Index arra autózó munkatársa szerint a kamion még fél öt körül is elzárta az útpályát, ekkor a dugó több mint tíz kilométeren keresztül, a 79-es kilométerkő környékéig állt a Budapest felé tartó oldalon.

Az MTV Híradójának esti kiadása szerint már Balatonaligáig ér a kocsisor a baleset helyszínétől, ami azt jelenti, körülbelül harminc kilométerse torlódás alakult ki. Az autósoknak azt tanácsolják, késő estig ne induljanak el a Balatonról a fővárosba, mert a kamiont csak később fogják elszállítani.

CapturedImage
Fotó: olvasónk

R. Szabó Ágnes elmondta, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárják az úttestet. A forgalmat Szabadbattyánnál terelik le az autópályáról, és Székesfehérvár pihenőnél lehet visszatérni.

A balesetben a kamion utasa könnyen sérült, a sofőr beszorult a fülkébe. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatása szerint a zöldséget és gyümölcsöt szállító kamion a két pályatest közötti zöld sávba borult. A sofőrt félórás munkával szabadították ki a járműből. A székesfehérvári hivatásos tűzoltóság két egysége - a műveleti szolgálat irányítása mellett - daruval állítja kerekeire a járműszerelvényt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport