Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Az MSZP köszöni a szavazatokat

MTI
2004.11.14. 22:12
Az MSZP köszöni mindazok támogatását, akik a soproni és a szécsényi választókerületben elmentek szavazni az időközi országgyűlési választáson és a baloldal jelöltjeire voksoltak, ugyanakkor a párt sajnálja, hogy a választások első fordulója érvénytelen volt - közölte a párt sajtóosztálya az MTI-vel vasárnap késő este.

"A Magyar Szocialista Párt ezúton is meg szeretné köszönni mindazoknak a támogatását, akik a mai időközi választásokon elmentek szavazni, és a baloldal jelöltjeit választották. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy a választások első fordulója érvénytelen volt" - olvasható a közleményben.

Mint írják, az MSZP és jelöltjei azon dolgoznak majd, hogy a választás második fordulójában minél nagyobb legyen a részvételi arány.

"Erre a munkára jó alapot biztosít jelöltjeink programja, amely az emberekről, a szécsényi és Szécsény környéki, illetve a soproni és Sopron környéki választókról szól" - áll a közleményben.

Az MSZP szerint a két hét múlva esedékes második forduló új esélyt is jelent jelöltjeiknek, mivel bíznak rátermettségükben, a program hitelességében, s az emberek támogatásában.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.