Halálos baleset az M2-esen

MTI/Index
2013.07.12. 11:48
Meghalt egy lengyel nő, amikor két autó kisteherautóval ütközött az M2-es autóút 26-os kilométerénél. A forgalom már helyre állt.

Két lengyel autó és egy magyar kisteherautó ütközött össze pénteken délelőtt tíz óra körül az M2-es autóút 26-os kilométerénél. A balesetben egy lengyel nő meghalt, a vezető és a hátul ülő két gyermek, valamint a kisteherautó sofőrje megsérült. A harmadik autóban csak anyagi kár keletkezett – közölte a Pest megyei rendőrkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: a holttestet a roncsból a váci tűzoltók emelték ki, miután áramtalanították a járműveket. Az Indexnek az Útinformnál hozzátették: az utat a helyszínelés után mostanra ismét megnyitották a forgalom előtt. Korábban az út teljes szélességében le volt zárva, a főváros felé tartó forgalmat a 2-es főútra terelték, a Vác felé tartókat visszafordították.

Valics Dezső, a mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, a két gyermek, aki a kocsi hátuljában ült, tíz év körüli, egyikük súlyosan, másikuk könnyebben sérült meg. A két sofőr, egy 50 és egy 40 év körüli férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre a mentők három rohamkocsival érkeztek ki.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport