Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Huszonhárman indulnak a Duna Tv elnöki posztjáért

MTI
2004.11.19. 16:52
Huszonhárman nyújtották be vagy tartották fenn a Duna Televízió elnöki posztjára kiírt pályázaton anyagukat a péntek délutáni beadási határidőig - közölte a közszolgálati médiumot felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriumának elnöke.

A részvétel feltételeinek az október 15-i határidőig huszonnégyen tettek eleget; a korábbi két pályázat indulói közül tizenketten regisztráltatták magukat ismét, ugyanennyien voltak, akik most vásárolták meg a pályázati csomagot - mondta Bíró Sándor.

A most először érdeklődők mindegyike leadta anyagát, a korábban indult, és magát e körben is nyilvántartásba vétetett személyek közül csupán egyvalaki nem tett így, közölte nevek említése nélkül a kuratóriumi elnök. Október 2-án tette közzé a posztra kiírt pályázati felhívást a Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriumának elnöksége; a kiírás szövege Bíró Sándor, a testület elnökének akkori közlése szerint "lényegében változatlan" maradt.

A médiatörvény szerint a pályázatok benyújtását követő harminc napon belül kell a parlamenti frakciók jelöltjeiből álló kuratóriumi elnökségnek elnökjelöltet állítania, és megválasztásra a nagykuratórium elé terjesztenie.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!