Piroska
-12 °C
-2 °C

Rabosították Zuschlagot

Magyar Nemzet
2005.01.07. 09:42
Csütörtökön a zalaegerszegi rendőrkapitányságon meggyanúsították és rabosították Zuschlag Jánost, aki nem kívánta kiegészíteni korábban tanúként tett vallomását. A rabosítás azt jelenti, hogy lefényképezték, ujjnyomatát rögzítettek és DNS-mintát vettek tőle.

A politikus közölte: jövő héten sajtótájékoztatót tart az ügyben az MSZP Vas megyei területi szövetsége. A volt országgyűlési képviselő szerint az MSZP politikusai ellen politikai lejárató kampányt folytat az ügyészség, amely a nyomozást irányítja.

A Vas Megyei Főügyészség politikai lejárató kampányának tartja Zuschlag János volt MSZP-s képviselő saját maga és politikustársai meggyanúsítását - ezt a volt képviselő nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, miután tegnap Zalaegerszegen rabosították. A lap úgy tudja, hogy Hiller István MSZP-elnök megvonta bizalmát Tóth Csabától, a párt vasi elnökétől, akit lemondásra szólított fel. A megyei elnök ismételten kifejtette, hogy semmiféle törvénytelenséget nem követett el, az eljárás hátterében szerinte belső politikai ellentétek állnak.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.