Miklós
-7 °C
2 °C

Orbán: Magyarország lefagyott

MTI
2005.04.16. 22:53

"Ha körülnézek, ha körülnéztek ma Magyarországon, és egyetlen szóval akarjátok leírni, hogy milyen ma hazánk állapota, akkor azt tudjuk mondani, hogy Magyarország lefagyott. Lefagyott, mint egy rosszul kezelt számítógép, újra kell indítani" - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szombaton a párt megalakulásának 17. évfordulója alkalmából a budapesti műjégpályán tartott rendezvényen.

Hozzátette: a mai 17 évesekre vár, hogy elvégezzék ezt a feladatot, úgy mint a történelemben már számtalanszor. Mint mondta, van igazság abban a szólásban, hogy a gyermekek lenni akarnak valakik, a felnőttek pedig tenni akarnak valamit. Tizenhét éves korában az ember azzal foglalkozik, hogy mi akar lenni, de már arra is gondol, hogy mit akar tenni - mondta.

Hangsúlyozta: a Fidesz számára a 17. életév már kötelez, hiszen "17. évesen a közéletben az ember már nem gondolkodik azon, hogy ő mi akar lenni, hanem azon gondolkodik, hogy mit akar tenni".

A pártelnök több mint fél órát beszélgetett 17 éves fiatalokkal és társaságukban vágta fel az ezerszeletes születésnapi tortát, amelyet egy teherautón hoztak be a műjégpálya területére. A Fidesz házibulija délután öt órakor kezdődött zenekarok produkcióival, és a késő esti órákig tart.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!