Árpád
-2 °C
9 °C

Orbán: A Fidesz akár már holnap készen áll a kormányzásra

MTI
2005.04.26. 20:50

A Fidesz akár már holnap készen állna arra, hogy a jelenlegi kormány teljesítményét messze meghaladó színvonalon kormányozza az országot, közölte Orbán Viktor pártelnök kedden egy rádióműsorban. "Ha a baj olyan mértékűvé válik, vagy válna, hogy holnap reggel kellene kormányt váltani, akkor a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség képes lenne holnap reggel is a mai kormány teljesítményét messze meghaladó színvonalú munkát nyújtani, és vállalni az ezzel járó felelősséget" - fogalmazott a Fidesz elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.

Orbán Viktor szerint a gazdasági helyzet, amit a 2006-ban hivatalba lépő kormánynak kezelnie kell, nehezebb lesz, mint a mostani. Mint mondta, ki kell tűzni célként a teljes foglalkoztatottságot, 3-4 százalék alatt kell tartani a munkanélküliséget, segíteni kell a kis- és középvállalkozásokat, valamint állami munkaprogramokat kell meghirdetni.

Medgyessy miniszterelnöksége alatt olyan emberek ültek a kormányrúdnál, akiknek volt tapasztalatuk, hogyan kell egy országot irányítani, ma azonban csupa olyan ember ül kormányzati pozíciókban, akik lehet, hogy sikeresek voltak a gazdasági életben, de nincs tapasztalatuk, jegyezte meg.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.