Szekeres is dolgozik az MSZP választási programján

2005.05.04. 18:52
"A száz lépés teendőire mi úgy tekintünk a szocialista pártban, mint az első lépésre a jövendő választási programban" - mondta az MSZP elnökhelyettese, Sopronban tartott szerdai sajtótájékoztatóján.

Szekeres bejelentette, hogy részt vesz az MSZP választási programjának kidolgozásában. "Elfogadom és elvállalom Hiller István pártelnök felkérését, hogy a választási program előkészületeiben, tervezésében, összehangolásában, mint a szocialista párt elnökhelyettese végezzem a munkámat"- mondta. Hozzáfűzte: pártjának választási programja nagy jelentőségű lesz, amely azt üzeni, hogy változtatni kívánnak a dolgokon. "Ennek a programnak a lényege, hogy legyen igazságosabb Magyarország, hogy csökkentsük a szakadékot a szegények és a gazdagok, a lent lévők és a fent lévők között" - mondta. Hozzátette: olyan programot kívánnak meghirdetni, amely konkrét, teljesíthető és számon kérhető a választópolgárok által.

"Ez a program egyébként már létezik, létezik azokban az intézkedésekben amelyeket Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben bejelentett" - ki Szekeres Imre.