Vilma
-7 °C
4 °C

A Jobbik szerint 'drogban utazik az SZDSZ'

MTI
2005.05.27. 20:45
Kapcsolódó cikkek (1)
A drogliberalizáció és a "drogban utazó" SZDSZ ellen tüntetett a Jobbik Magyarországért Mozgalom a Belügyminisztérium épülete előtti parkban pénteken délután a fővárosban. Bíber József Tibor, a mozgalom országos választmányának elnöke mintegy negyven érdeklődő előtt arról beszélt: ellenzik, hogy enyhítsenek azokon a törvényeken, amelyek most hatályosak, és kíméletlen harcot szeretnének a drog ellen.

"Van Magyarországon egy párt, amely nyíltan felvállalja az összes devianciát. Homokosok, narkósok, rasszizmust naponta kiáltó rasszisták" - fogalmazott. Közölte, hogy az SZDSZ és holdudvara provokál, szabadságot hirdet, miközben rabságba dönt. "Ez a párt áll az élén mindennek, ami magyarellenes. Most éppen drogban utaznak, mindegy, csak ártson a magyarnak" - mondta. Franka Tibor újságíró, akit a Jobbik képviselőjelöltként kíván majd indítani a jövő évi választáson, közölte, a politikusok pénzt kapnak azért, hogy Magyarország tranzitországnak számít a kábítószer-kereskedelemben.

Az egyik felszólaló közölte, megalakítja a "Kendermagtalanító Egyesületet": az esélyegyenlőség jegyében minden alkalommal szereplési lehetőséget kérnek majd, amikor a Kendermag Egyesület képviselői megszólalnak a médiában. A demonstráció rendbontás nélkül zajlott le.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.