Új embereket indítanak 2006-ban a Győr megyei szocialisták

MTI
2005.07.02. 14:02
Egyetlen jelenlegi képviselő nem szerepel az MSZP egyéni jelöltjei között Győr-Sopron-Moson megyében - közölte Molnár Csaba megyei pártelnök szombaton Győrött.

A megyei küldöttértekezletet követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy Balogh József, Papp József és Kránitz László MSZP-s országgyűlési képviselők ismét versenybe szállnak a képviselői tisztségért a 2006-os parlamenti választáson, Stipkovits Pál viszont nem vállalta a jelöltséget, ezért helyette új jelöltet indít a párt. A hét szocialista jelölt mindegyike felsőfokú végzettségű, vannak közöttük rutinos politikusok és lendületes újoncok. Átlagéletkoruk 41 év, és négyen közülük 35 év alattiak. Ez jó üzenet a választópolgárok számára, amely azt jelzi, hogy az MSZP képes megújulni - hangoztatta a megye pártelnök, aki szerint a jelöltek bemutatása nem jelenti azt, hogy megindították a kampányt.

"Tíz hónappal a választások előtt tisztességes tájékoztatni a választópolgárokat a jelöltekről, hogy megismerhessék személyüket, programjukat " - fogalmazott.