Emánuel
3 °C
12 °C

Közzétették az új rádióelnöki pályázatot

MTI
2005.07.13. 09:46
A napilapokban szerdán közzétette a Magyar Rádió Rt. elnöki posztjára kiírt újabb - négy hónapon belül harmadik - pályázati felhívását a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke.

A pályázat feltételei gyakorlatilag megegyeznek a korábbi kiírásokéval: az a büntetlen előéletű, felsőfokú végzettséggel rendelkező magyar állampolgár jelentkezhet a tisztségre, aki feddhetetlenségi, átvilágítási és összeférhetetlenségi nyilatkozatot tett, legalább egy világnyelvet tárgyalási szinten beszél.

Feltétel a minimum ötéves szakmai gyakorlat a tájékoztatás, műsorszerkesztés, -készítés, -szolgáltatás, kultúra, tudomány területén vagy ezekkel összefüggő jogi, gazdasági, igazgatási téren, legalább ugyanilyen hosszú vezetői gyakorlat, illetve az, hogy a jelentkező saját nevében vegye meg a pályázati csomagot.

A pályázati csomagok július 18. és 25. között vásárolhatóak meg a közalapítvány hivatalában, az elkészült munkákat augusztus 23-án délig adhatják le ugyanitt az indulók. A közalapítvány elnöksége március 19-én döntött úgy, hogy pályázatot ír ki a július végén megüresedő tisztségre. Első körben, május 9-én Such György megválasztását javasolta a testület a nagykuratóriumnak, ám ő csak egyszerű többséget kapott a szavazáson a szükséges kétharmados helyett.

Július 7-én egyetlen pályázó sem kapta meg a jelöltté váláshoz szükséges kétharmados támogatást az elnökségtől, amely ezt követően újabb pályázat kiírásáról döntött.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.