Auguszta
4 °C
22 °C

Liberális hetet szervez az SZDSZ

MTI
2005.10.04. 16:45

Liberális hét elnevezéssel kulturális és politikai programsorozatot szervez az SZDSZ a fővárosban és 94 vidéki településen október 10-16. között - jelentette be a Szabad Demokraták Szövetségének elnöke.

Kuncze Gábor elmondta: a jövő heti programhelyszíneken szórólapokat osztanak, amelyeken arra kérik a választókat, hogy a felsorolt lehetőségek közül válasszák ki, mely programok képviselete esetén támogatják majd szavazatukkal az SZDSZ-t. A kérdőíveket összesítik, és a véleményeket beépítik a párt politikájába. "Nem gondoljuk azt egy őszinte dolognak, amit a konzervatívok csinálnak, hogy úgy csinálnak, mintha nem lenne programjuk, vagy akár nem lennének elveik, hanem másoknak kell ezt helyettük kitalálni" - mondta Kuncze Gábor. Az SZDSZ-nek világos elvei, értékrendje van, ezért nem ezeket akarják a szavazókkal tisztázni, hanem a konkrét cselekvésre keresnek javaslatokat és támogatást - hangoztatta.

A párt elnöke közölte: a Liberális hét mintegy 20-25 millió forintba került. A programok között szerepelnek filmvetítések, beszélgetések, koncertek a Megasztár döntőseivel. Az SZDSZ politikusnői és politikusfeleségei egy liberális otthon házimunkáiba avatják be az érdeklődőket, Vágó István pedig vetélkedőt tart Magyar Bálinttal közösen Legyen Ön is jó tanuló! címmel.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.