Az SZDSZ hetente ismerteti programjának elemeit

MTI
2006.01.16. 16:36

A Szabad Demokraták Szövetsége a választásokig hetente ismertetni fogja programjának egy-egy elemét, dacára annak, hogy a parlamenti pártok nem fogadták el a párt kezdeményezését, hogy ezt közösen tegyék meg - közölte a liberális párt elnöke sajtótájékoztatón hétfőn.

"Mi természetesen nem adjuk fel, hiszen meggyőződésünk, hogy a kampánynak a programokról, a programokkal kapcsolatos vitákról kell szólniuk, ezért aztán mi a magunk részéről, dacára annak, hogy most visszautasítást kaptunk minden oldalról, mégis folytatni fogjuk a programunk ismertetését" - hangsúlyozta Kuncze Gábor.

Mint mondta, a jövő heti, első ilyen tájékoztatón az egészségüggyel foglalkoznak majd, mint olyan kérdéssel, amelyet a következő kormányzati ciklusban mindenképpen meg kell oldani. A pártelnök közölte, hogy ha nem kapnak válaszokat a hetente felvetett kérdésekre, akkor ők maguk mutatják majd be a szocialista és konzervatív álláspontokat az adott kérdésben az eddigi nyilatkozatok, parlamenti előterjesztések alapján.