Natália
-3 °C
7 °C

Az SZDSZ hetente ismerteti programjának elemeit

MTI
2006.01.16. 16:36

A Szabad Demokraták Szövetsége a választásokig hetente ismertetni fogja programjának egy-egy elemét, dacára annak, hogy a parlamenti pártok nem fogadták el a párt kezdeményezését, hogy ezt közösen tegyék meg - közölte a liberális párt elnöke sajtótájékoztatón hétfőn.

"Mi természetesen nem adjuk fel, hiszen meggyőződésünk, hogy a kampánynak a programokról, a programokkal kapcsolatos vitákról kell szólniuk, ezért aztán mi a magunk részéről, dacára annak, hogy most visszautasítást kaptunk minden oldalról, mégis folytatni fogjuk a programunk ismertetését" - hangsúlyozta Kuncze Gábor.

Mint mondta, a jövő heti, első ilyen tájékoztatón az egészségüggyel foglalkoznak majd, mint olyan kérdéssel, amelyet a következő kormányzati ciklusban mindenképpen meg kell oldani. A pártelnök közölte, hogy ha nem kapnak válaszokat a hetente felvetett kérdésekre, akkor ők maguk mutatják majd be a szocialista és konzervatív álláspontokat az adott kérdésben az eddigi nyilatkozatok, parlamenti előterjesztések alapján.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.