Fekete László is bemutatkozott az MDF jelöltjeként

MTI
2006.01.16. 17:23

Boross Péter volt miniszterelnök sajtótájékoztatón mutatta be az MDF Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselő-jelöltjeit a komáromi Monostori Erőd konferenciatermében hétfőn.

"Képviselőinket nem érdekek vezérlik, hanem az az értékrend, mely előtt tisztelettel fejet hajtanak. Ha érdekek vezérelnék őket, akkor egy nagy párt soraiban lennének, ahol van esély" - mondta Boross Péter a jelöltek bemutatása előtt.

Az MDF parlamentbe kerüléséről szólva a volt miniszterelnök nem mondott konkrét számokat. Kijelentette: "egy figyelmeztető, az értékeket óvó, a józanságra intő pártnak ott kell legyen a helye a parlamentben".

A tatabányai választókörzet jelöltje az ismert "erős ember", Fekete László, aki többszörös Toldi Miklósként vált ismertté. Oroszlány és Kisbér térségében Huber Antal indul, a Duna-menti választókerület jelöltje Szemereki Zoltán, aki három cikluson át volt Budakeszi polgármestere, jelenleg az MDF Országos Hivatalának pártigazgatója. Esztergom és Dorog térségében Jónás László nőgyógyászt indítja az MDF. Tata és Tardos térségében az MDF még nem állított országgyűlési képviselő-jelöltet. Ebben a körzetben a párt keresi a lehetőségét annak, hogy közös jelöltet állítson valamely hasonló értékeket valló politikai erővel.