Zalán
9 °C
19 °C

Gyurcsány: 'Nem vet fel aggályt, amit a cégemről írtak'

MTI
2006.01.27. 22:00

A miniszterelnök egyetlen olyan momentumot sem lát a vállalkozásaival kapcsolatban az elmúlt időszakban megjelent írásokban, amely bármilyen érdemi aggályt felvetne. Gyurcsány Ferenc ezt pénteken a Magyar ATV televízió esti műsorának vendégeként mondta.

Minden alkalommal bebizonyosodott, hogy az állítások legalábbis vitatható igazságtartalmúak. A felvetett jogi pontatlanság következtében senkinek sem előnye, sem hátránya nem volt - jelentette ki a kormányfő azzal kapcsolatban, ami cégérdekeltségéről a Magyar Nemzet című lap cikksorozatában az elmúlt időszakban megjelent.

Gyurcsány Ferenc közölte: olyan ügyről, egy cég bt.-ből kft.-vé alakulásáról van szó, amelyet semmi értelme napirenden tartani. Hozzátette: természetesen beperli a Magyar Nemzetet, mert olyan rágalmak érték, amelyeket el kell vinni a bíróságig, hogy az megvédje a gazdasági társaságot, valamint az ő személyét.

A miniszterelnök megjegyezte, hogy a közvélemény-kutatások szerint politikusi elfogadottsága soha nem volt olyan magas, mint most, és hivatalban lévő miniszterelnök korábban soha nem volt egyformán népszerű az ellenzék vezetőjével a választások előtt.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.