Kovács Pisti integet a Városháza parkban

MTI
2006.03.03. 18:12

Megnyitotta kapuit a Liberálisok Háza, amely az SZDSZ kampányközpontjaként péntektől április 7-ig mindennap kulturális és politikai rendezvényekkel várja az érdeklődőket a fővárosi Városház-parkban. A Liberálisok Háza ideiglenesen felállított, átlátszóműanyag falú, sátortetős építmény, amely a volt belvárosi bazársor helyén létesített parkban, az SZDSZ hárommadaras zászlóival körülvéve áll, oldalán Kovács Pisti integet az arra járóknak.

Kuncze Gábor pártelnök hangsúlyozta: a Liberálisok Háza nem egyszerűen kampányközpont, hanem szeretnék élővé tenni a budapestiek és a liberális szavazók számára különböző rendezvényekkel, programokkal.

Horn Gábor kampányfőnök elmondta: a Liberálisok Házában a következő egy hónapban mindennap más, ismert liberális politikus lesz a házigazda, és egyben az aznapi program felelőse is. "Viszonylag kevés politikát és sok közéletet, kultúrát szeretnénk idehozni" - jegyezte meg. Bemutatták az a szétnyitható konferenciakamiont is, amely a következő 30 napban, a Liberális arcképcsarnok elnevezésű kiállítással együtt 30 vidéki városban lesz látható az SZDSZ országos kampánykörútjának keretében.