Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Kovács Pisti integet a Városháza parkban

MTI
2006.03.03. 18:12

Megnyitotta kapuit a Liberálisok Háza, amely az SZDSZ kampányközpontjaként péntektől április 7-ig mindennap kulturális és politikai rendezvényekkel várja az érdeklődőket a fővárosi Városház-parkban. A Liberálisok Háza ideiglenesen felállított, átlátszóműanyag falú, sátortetős építmény, amely a volt belvárosi bazársor helyén létesített parkban, az SZDSZ hárommadaras zászlóival körülvéve áll, oldalán Kovács Pisti integet az arra járóknak.

Kuncze Gábor pártelnök hangsúlyozta: a Liberálisok Háza nem egyszerűen kampányközpont, hanem szeretnék élővé tenni a budapestiek és a liberális szavazók számára különböző rendezvényekkel, programokkal.

Horn Gábor kampányfőnök elmondta: a Liberálisok Házában a következő egy hónapban mindennap más, ismert liberális politikus lesz a házigazda, és egyben az aznapi program felelőse is. "Viszonylag kevés politikát és sok közéletet, kultúrát szeretnénk idehozni" - jegyezte meg. Bemutatták az a szétnyitható konferenciakamiont is, amely a következő 30 napban, a Liberális arcképcsarnok elnevezésű kiállítással együtt 30 vidéki városban lesz látható az SZDSZ országos kampánykörútjának keretében.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.